miércoles, 25 de marzo de 2015

Acta 3

Projecte pel taller de tecnologia - Acta 3

- Lloc: Cafeteria de la FIB - UPC.
- Data: 24 de març del 2015.
- Hora inici: 18:30.
- Hora finalització: 19:30.
- Assistents: Joan Carles Baró, Èric Carrion Valls, Isaac Carles Mollfulleda, Gerard Calle Reus.

Ordre del dia:

1. Anàlisi de les propostes de millora pel nostre projecte.

Acceptació de la proposta que cada alumne faci el seu objecte, però seguirem fent els grups, perquè així es poden ajudar al taller, alhora de subjectar, o resoldre dubtes. Però sí que trobem més enriquidor que cada alumne arribi a construir un propi objecte.

Proposta perquè els alumnes puguin escollir el material per a l’elaboració de l’objecte; li hem estat donant voltes; i sí que és interessant, ja que durant el trimestre es fa la unitat didàctica sobre els materials, però tot i així, creiem que tanta llibertat d’elecció, comptant amb el disseny, implicaria massa dificultat a la pràctica. Decidim tenir l’activitat acotada en aquest sentit, i els llapis de colors seguiran sent el material comú per a tots els grups.

Observem que més d’un grup ens aconsella tenir més cura amb la seguretat, estem d’acord en afegir recordatoris per evitar accidents i reforçar temes de seguretat, segurament no vam puntualitzar gaire que el projecte és la primera pràctica a l’aula taller, però no la primera visita, on els alumnes ja hauran vist totes les eines al seu abast i se’ls hi ha explicat totes les normes de seguretat a tenir en compte.

Seguint amb la seguretat, alhora de tallar peces petites, hem d’aconsellar la utilització del cargol de banc, i per la unió d’aquestes, canviarem la cola termo-fusible per la cola blanca i així evitar possibles cremades.

Una altra millora, serà la de completar la fitxa per a l’alumnat amb la temporització, on no hem estat gaire detallats.

- Acords:

Per a la pròxima acta, el tema principal, serà l’anàlisi de les propostes de millora del grup de TEC 1, els quals han viscut de primera mà el nostre projecte.

- Compromisos:

Pensar propostes pel vídeo tutorial, per poder fer una pluja d’idees.

No hay comentarios:

Publicar un comentario