sábado, 18 de abril de 2015

Steam Lego

Començarem pel final, sortint de l'STEAM, ens han donat una minibossa de LEGO amb el títol: Aprendre a aprendre.


Segurament que el primer que ha fet tothom ha estat muntar alguna figura però jo no he pogut evitar contar-les prèviament. En el meu sobre hi ha 63, però en un altre hi havien 71.


Aquesta xifra em recorda una dada publicada a La Vanguardia on s'afirmava que hi havien 80 peces del Lego per habitant del món. Si fa no fa un sobre d'aquests per persona!!

Per altra banda en el mateix article es comenta que és una empresa que no ha aparegut mai en la llista d'empreses més innovadores del món segons MIT. Per mi la paraula Lego està estretament relacionada amb innovació, tan sols heu de fer una cerca al Google amb les paraules "lego+innovation" i apareixen més de 5 milions de resultats.


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/24/LEGO_logo.svg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0c/MIT_logo.svg

Què s'hauran dit el Dr Ioannis Miaoulis, President i director del Boston Museu de Ciències de Massachusetts, i Màster en enginyeria mecànica pel Massachusetts Institute of Technology (MIT) i els representants de Lego en trobar-se a l'STEAM Barcelona? Bromes a part el Dr. Miaoulis ens ha obert els ulls sobre l'evolució de l'educació i com el sistema educatiu ha perdut l'oportunitat d'introduir a les escoles el nom creat per la humanitat i el procés de disseny d'enginyeria. Per altra banda afirma que s'ensenyen coses irrellevants massa a la lleugera, potser ho hauria de fer amb una mica més de tacte.


No hay comentarios:

Publicar un comentario