martes, 9 de junio de 2015

Vídeos dels projectes

Grup 02: Semaflòstic
Molt bo el vídeo, la quantitat de presses és impressionant, des de diversos angles, travessant vidres de portes... M’ha sorprès la segona part, es nota que primer s’ha pensat tot el vídeo i que heu fet un guió i després la gravació en diversos dies. Un vídeo molt professional i molt divertit.

Grup 03: Construcció d’un forn solar
El vídeo que ha realitzat el grup 3 té una idea diferent de la de la resta de vídeos. Mentre tots expliquen d’una manera o altra el projecte, en aquest cas es fa servir el vídeo per contextualitzar i una App de mòbil per esbrinar el procés constructiu. To i que el vídeo sigui trist i la música l’acompanyi crec que el projecte pot ser molt engrescador per als alumnes. A part de construir-lo poden fer ús d’ell a l’escola i compartir l’àpat els uns amb els altres, per millorar la cohesió.

Grup 04: La torre de les 5 monedes
Jo personalment considero que les limitacions que heu plantejat en el projecte no crec que siguin excessives, tan sols canviant el verb “haver de” per “proveu de” eliminem el fracàs de l’equació. El vídeo molt bo amb el principi del 3/24 i els manifestants, sublim. M’agrada molt la idea de projecte esporàdic que sembla que no estigui preparat de cara als alumnes, material molt comú en una aula i d’una durada curta. Tres ingredients amb els quals de ben segur que triomfa en una aula d’institut.

Grup 05: Construeix el teu propi cotxe
La idea de reportatge i entrevistes, relacionant el projecte amb l'elit del món real, pot engrescar de valent als alumnes. El fet que la matèria primera siguin materials reciclats l’economitza dràsticament i es pot aprofitar per fer una reflexió grupal a l’aula. Fer que investiguin, explorin i experimentin amb diferents dissenys i material; segur que dona lloc a resultats molt creatius.

Grup 06: Pont de Leonardo Da Vinci
El vídeo molt graciós, potser una mica infantil per als alumnes més grans de l'ESO, però si ens ha fet gràcia a nosaltres, ja està tot dit. Descriu perfectament com es fa el projecte i amb el vídeo no cal altra documentació. Per altra banda en comptes de ser un projecte per grups de 3 alumnes el poden realitzar entre tota la classe i que cada un realitzi una barra de l'estructura. Seria un bon taller com a primer contacte a l’aula de tecnologia.




Us deixo l'enllaç al nostre projecte (Grup 1):



No hay comentarios:

Publicar un comentario